Kohti kuntavaaleja!

Noniin, vihdoin on saanut Iisalmen Keskustakin omat internet-sivut toimintaan. Tänne tullaan päivittämään enemmän tai vähemmän aktiivisesti tapahtumia, asioita ja kaikkea muuta olennaista iisalmelaisen politiikanteon saralla.

Pääpaino sivustoilla tulee olemaan pysyväisissä asioissa kuten siinä, missä luottamuselimissä kukin vaikuttaa ja kehen kannattaa ottaa yhteyttä esimerkiksi teknisluontoisissa (teknisen lautakunnan) asioissa. Lyhyisiin artikkeleihin tai bloggauksiin tullaan päivittämään kuulumisia ja tiedotuksia eri tapahtumista. Tiedä vaikka joku valtuutettu raottaa päätöksenteon verhoa ja kertoo, miten päätökset syntyvät ja miksi juuri tiettyyn ratkaisuun on päädytty.

Kuntavalit käydään keväällä 2017 ja nyt on oiva aika aktivoitua. Mikäli tunnet paloa vaikuttaa tai tiedät jonkin potentiaalisen ehdokkaan, älä epäröi olla yhteydessä meihin.