Olisiko juuri sinusta vaikuttajaksi?

Kunnallisjärjestön asettama vaalityöryhmä piti palaveria tiistaina 10.1. hyvässä hengessä piiritoimistolla ja suunnitteli tulevia kuntavaaleja. Kuntavaalit ovat muuten alle kolmen kuukauden päästä! Tähän väliin mahtuu niin ehdokashankintaa, kampanjointia, kahvin keittoa ja juontia kuin äänestyksiäkin. Vaalit tulevat nopeasti ja nyt on aika alkaa vaikuttajaksi, mikäli pienikin kipinä vaikuttamiselle palaa.

Keskustaväellä Iisalmessa on tarjota laaja lista ja laaja tuki, mikäli mielit ehdolle. Listalle mahtuu niin kokeneita kuntapäättäjiä kuin tuoreempiakin tapauksia. Listamme vahvuus tulee olemaan juuri se, että sopivalla rotaatiolla uudet pääsevät kasvamaan mukaan vaikuttamistyöhön vähän kerrassaan. Valtaa ja vastuuta jaetaan halujen, kykyjen sekä vaalimenestyksen mukaan.

Mikäli juuri sinä tai joku lähipiiristäsi voisi olla kuntavaikuttaja Iisalmessa, niin älä ainakaan jää ajatusta yksin hautomaan. Ota meihin yhteyttä tai vinkkaa kaveristasi meille: meidän mukaan mahtuu ja otamme lämmöllä uudet ehdokkaat mukaan toimintaamme lämmöllä.

Seuraava vaalityöryhmän palaveri pidetään tiistaina 24.1. Piiritoimistollame. Mikäli olet kiinnostunut vaalityöstä tai ehdokkuudesta, ole rohkeasti yhteydessä vaalipäällikkö Juho Pulkkaan (044 3814183).