Iisalmen keskusta täysillä kuntavaaleihin

Iisalmen Keskustan kunnallisjärjestö päätti kokouksessaan tiistaina 24.1.2017 kuntavaaliteemoistaan ja -tavoitteistaan kevään kuntavaaleihin liittyen. Työ on hyvällä mallilla, toteaa Iisalmen Keskustan kunnallisjärjestön puheenjohtaja Kari Haikarainen.

Iisalmen Keskusta on rakentanut vaaliteemansa ajatuksen ”Uusi Iisalmi” alle. Tällä halutaan korostaa kunnan roolin vaihtumista ja vahvistumista sote- ja maakuntauudistuksen myötä. Kärkinä nostetaan elinkeinoelämän kehittäminen, terveet tilat ja hyvinvointi sekä koulutus- ja nuorisoasiat.

Tavoitteenamme on saada enemmän ehdokkaita kuin viime vaaleissa ja mitä lähemmäs täyttä listaa pääsemme, sen parempi. Mielestäni kuntalaisen rooli ja asema päätöksenteossa vahvistuu tulevaisuudessa ja tähän toivomme mahdollisimman monen lähtevän mukaan, kannustaa vaalipäällikkö Juho Pulkka.

Kuntavaalit käydään keväällä. Ennakkoäänestys toimitetaan 29.3.-4.4. ja varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 9.4.2017.