Keskustalla kärkinimet tiedossa Iisalmen luottamuselimiin

Keskustan ryhmä pui Iisalmessa luottamushenkilöpaikkoja keskiviikkona 3.5. piiritoimistolla.

Kokous päätti esittää parin viikon päästä pidettävän kunnallisjärjestön yleisen kokouksen hyväksyttäväksi ja edelleen kaupunginvaltuuston vahvistettavaksi kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi Juho Pulkan, kaupunginvaltuuston ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Riitta Korpihallan sekä teknisen lautakunnan puheenjohtajaksi Olavi Haankedon.

Valtuustoryhmän puheenjohtaja Esko Ryhänen kommentoi, että ryhmä haluaa uskoa nuoriin tulevaisuuden päätöksenteossa ja muun muassa tästä osoituksena on esitys Juho Pulkasta puheenjohtajaksi kaupunginhallitukseen.

Keskustan Iisalmen kunnallisjärjestön yleinen kokous pidetään sunnuntaina 21.5., jolloin päätökset henkilövalinnoista tehdään.

Lisätietoja antaa valtuustoryhmän puheenjohtaja Esko Ryhänen (044-5916398).