Juho Pulkkaa esitetään kansanedustajaehdokkaaksi

Iisalmen Keskustaseura esittää Juho Pulkkaa kansanedustajaehdokkaaksi keväällä 2019 järjestettäviin eduskuntavaaleihin. 28-vuotias Pulkka toimii Iisalmen kaupunginhallituksen puheenjohtajana sekä työskentelee Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin hallinnossa.

– Pulkalla on erinomaiset valmiudet toimia haastavassa tehtävässä kansanedustajana. Tarvitsemme jatkossakin keskustalaisen kansanedustajan Iisalmesta, toteaa Iisalmen keskustan valtuustoryhmän puheenjohtaja Esko Ryhänen.

Kunnallisten luottamustoimiensa lisäksi Pulkalle on kertynyt laaja kokemus Keskustan järjestöissä toimimisesta niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin. Hän on myös muun muassa Itä-Suomen yliopiston hallituksen jäsen.

Koulutukseltaan Pulkka on yhteiskuntatieteiden maisteri. Lisäksi hän viimeistelee parhaillaan terveystieteen maisterin tutkintoaan. Terveystaloustieteen opinnoissaan hän on syventynyt erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämiseen.

– Sosiaali- ja terveydenhuollon sekä koulutuksen järkevä järjestäminen ja näiden alueellinen kattavuus ovat minulle tärkeitä, ja muun muassa näiden kehittämiseksi haluan pitkäjänteisesti työskennellä.

Pulkka tulee julkaisemaan kärkiteemansa kokonaisuudessaan vuoden 2018 aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *