Kati Partasen vaalihuoneistolla hyvä avaus

Kansanedustajaehdokkaan Kati Partasen vaalihuoneisto avattiin perjantaina 22.2.2019, ja jatkot pidettiin lauantaina 23.2. Suosio ja kävijöiden määrä yllätti meidät kaikki positiivisesti, vieraita oli ajoittain jopa ruuhkaksi asti.

Keskustelut vieraiden sekä ehdokkaan ja talkoolaisten kanssa olivat antoisia, ja ehdokas teki itseään onnistuneeksi tunnetuksi. Suurimmalle osalle vieraista Kati tuntui olevan melko tuntematon, mutta saimme hyvää kokemusta teemoista, joita on painotettava muissa tapaamisissa.

Luopuva kansanedusta Seppo Kääriäinen ilmaisi voimakkaan tukensa Katille, mainiten Katin mm. olevan kokemuksensa, tietojensa ja taitojensa perusteella valmis edustamaan meitä valtakunnan tasolla.

dav

Kuvassa hetki keskusteluista vieraiden kanssa. Kati edessä vasemmalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *